078 645 44 18 info@intertegel.nl

Vloertegels

Vloertegels van verschillende grote merken vindt u bij Intertegel in Dordrecht tegen een scherpe prijs. Intertegel is de online tegeldiscount waar u terecht kunt voor hoge kwaliteit vloertegels tegen aantrekkelijk lage tarieven. In onze opslag in Dordrecht hebben we meer dan 100 soorten vloertegels voor u klaarliggen, waardoor we u niet alleen kunnen verzekeren van een uitstekende kwaliteit en een eerlijke prijs, maar ook kunnen zorgen voor een snelle levering en professionele afwerking.

Grootschalig assortiment aan vloertegels

Veel mensen kiezen voor vloertegels doordat ze sterk, gebruiksvriendelijk en in elke woonruimte toegepast kunnen worden. Bij Intertegel begrijpen we deze gedachtegang en hebben we speciaal voor u een uitgebreid aanbod aan vloertegels samengesteld van verschillende grote merken. Zo kunt u uw nieuwe vloertegels gemakkelijk aanpassen aan de stijl van uw interieur voor een mooie uitstraling. U vindt bij ons vloertegels van materialen als:

  • Keramiek
  • Natuursteen
  • Houtlook

Bekijk ook eens onze aanbiedingen en actiepakketten voor vloertegels van uitstekende kwaliteit tegen een lage prijs!

Contact

Vraag gerust een offerte aan of bel voor meer informatie aan over ons assortiment en de extra diensten van Intertegel. Wij nemen graag de tijd om u van dienst te zijn.

Ook voor wandtegels en badkamertegels kunt u terecht bij Intertegel.

Vloertegels kopen bij de specialist? Neem contact op!

Gerelateerde pagina’s:
Keukenvloer ZwijndrechtItaliaanse vloertegels DordrechtNatuursteen vloertegels RotterdamTegelvloer keukenVloerverwarming tegelvloer

Waarom Intertegel Dordrecht?

N

Groot assortiment badkamer-, wand- en vloertegels

N

Nieuwste soorten tegels

N

Vloer of badkamer laten plaatsen door onze ervaren tegelzetters

Intertegel