078 645 44 18 info@intertegel.nl

Wandtegels

Een uitgebreid assortiment wandtegels van verschilleden grote merken vindt u bij Intertegel. Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe badkamer, toilet of keuken krijgt u al snel te maken met het uitzoeken van tegels maar welke vloer en wandtegels kiest u dan? Bij Intertegel hebben we voor u een uitgebreid assortiment vloer- en wandtegels samengesteld van diverse merken. U heeft daardoor de keuze uit verschillende soorten, maten, designs, kleuren en structuren tegels, waardoor er altijd een passend tegel voor uw wanden te vinden is.

Wandtegels in vele soorten en maten

Wandtegels worden voornamelijk in ruimtes als de badkamer, keuken en toilet gebruikt doordat ze zeer hygiënisch, praktisch, duurzaam en gemakkelijk in het onderhoud zijn. Bij Intertegel hebben we voor u een uitgebreid aanbod wandtegels liggen. Het onderscheid tussen wand- en vloertegels is qua gebruik echter niet meer van kracht, waardoor ook onze vloertegels geschikt zijn voor uw wanden en andersom. Bekijk het complete aanbod natuur-, houtlooktegels en keramische tegels van Intertegel gemakkelijk online en ga opzoek naar de juiste stijl en kleur voor uw nieuwe wandtegels.

Contact

Voor vragen, informatie of het maken van een afspraak om langs te komen in de showroom, kunt u ons bereiken via e-mail en telefoonnummer: 078 645 44 18. Als u mooie wandtegels hebt gezien, kunt u ook een offerte aanvragen.

Wandtegels kopen bij de specialist? Neem contact op!

Waarom Intertegel Dordrecht?

N

Groot assortiment badkamer-, wand- en vloertegels

N

Nieuwste soorten tegels

N

Vloer of badkamer laten plaatsen door onze ervaren tegelzetters

Intertegel