078 645 44 18 info@intertegel.nl

Italiaanse tegels Rotterdam

Bij Intertegel, uw online tegelspecialist, vindt u een breed aanbod Italiaanse tegels van hoogstaande kwaliteit die wij niet alleen leveren in Dordrecht, maar ook in de regio Rotterdam. Wij hebben voor u een zeer divers aanbod tegels samengesteld waardoor u bij ons altijd vindt waar u zoekt. Of u nu opzoek bent naar tegels voor uw badkamer, woonkamer, terras, keuken of wanden; bij Intertegel vindt u het allemaal!

Prachtige, stijlvolle Italiaanse tegels nabij Rotterdam
Italië is een van de grootste tegelproducenten van de wereld. Italiaanse tegels mogen dan ook zeker niet ontbreken in het assortiment van Intertegel. Intertegel is de online tegeldiscount uit Dordrecht waar u terecht kunt voor een breed aanbod Italiaanse tegels van verschillende merken, kleuren, structuren en materialen, die allemaal geleverd kunnen worden in de regio Rotterdam, Zwijndrecht, Ridderkerk, Papendrecht en verder. Deze tegels staan bekend om hun topkwaliteit, tijdloze motieven en mooie uitstraling. In het assortiment vindt u tegels van onder meer Imola, Kronos en Lea Ceramicha. Bent u benieuwd geworden naar de Italiaanse tegels van Intertegel en wilt u deze laten leveren in Rotterdam? Bekijk dan snel onze collecties online.

Showroom
Bent u nieuwsgierig en zou u de tegels graag een keer persoonlijk komen bewonderen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 078 645 44 18 of stuur een e-mail naar info@intertegel.nl.

Italiaanse tegels kopen in de regio Rotterdam? Neem contact op!

Waarom Intertegel Dordrecht?

N

Groot assortiment badkamer-, wand- en vloertegels

N

Nieuwste soorten tegels

N

Vloer of badkamer laten plaatsen door onze ervaren tegelzetters

Intertegel