078 645 44 18 info@intertegel.nl

Tegelvloeren

Een uitgebreid assortiment tegelvloeren vindt u bij Intertegel, de online tegelspecialist uit Dordrecht. Veel mensen kiezen voor een tegelvloer omdat deze in vrijwel elke ruimte kan worden ingepast. Daarnaast is een tegelvloer zeer sterk en ideaal in onderhoud. Bij Intertegel vindt u tegelvloeren in allerlei kleuren, design, maten en structuren, waardoor er altijd een mooie vloer voor uw bestemming tussenzit. Bekijk de vloeren online of kom langs in onze showroom!

Tegelvloeren van zeer aansprekende merken

Bij Intertegel kunt u terecht voor een verscheidenheid aan tegelvloeren van diverse grote merken zoals Imola, Padana en MOSA. De meeste tegelvloeren worden gemaakt van keramiek, maar tegenwoordig vindt u bij ons ook een groot aanbod natuursteen en houtlooktegels. Door de uitgebreide keuze aan kleuren, maten, structuren en materialen, vertrouwen wij er op dat er ook voor u een mooie tegelvloer te krijgen is bij ons. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en vraag een persoonlijk advies aan een van onze medewerkers over de verschillende soorten tegelvloeren.

Meer weten?

Voor meer informatie over onze tegelvloeren, wandtegels en badkamertegels kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel naar: 078 645 44 18 of stuur ons een e-mail. Voor een prijsopgave kunt u eenvoudig het offerteformulier invullen.

Tegelvloeren kopen bij de specialist? Neem contact op!

Waarom Intertegel Dordrecht?

N

Groot assortiment badkamer-, wand- en vloertegels

N

Nieuwste soorten tegels

N

Vloer of badkamer laten plaatsen door onze ervaren tegelzetters

Intertegel